Skip to main content

SHH Productions produceert livestream studio oplossingen voor Flevum.


 

Flevum organiseert kleinschalige netwerksessies voor grote bedrijven. Dat doet ze voor 11 verschillende actuele thema’s zoals e-Commerce, Future of Work, Business Transformation & Innovation en Insights in Data. Flevum verbindt, laat mensen elkaar ontmoeten en inspireert. Onder meer met Expert Dialogues. Dit zijn sessies van omstreeks 1,5 uur waarin een bepaald thema wordt besproken met gasten in de studio en online.

SHH Productions helpt Flevum deze hybride events technisch te realiseren. Dat doen we met een mobiele studio oplossing op locatie. Zo maakten we uitzendingen vanuit onder meer Theater Walhalla en RDM Next in Rotterdam. SHH tuigt hierbij op ieder gewenste locatie decor, licht, camera’s en regie op en verzorgt vanaf deze locaties een broadcast-waardige livestream uitzending.

Vanaf komende week vinden de Expert Dialogue uitzendingen van Flevum plaats vanuit de vernieuwde hybride event studio in Dordrecht. Een geavanceerde multi-cam televisiestudio die voorzien is van alle mogelijke technische snufjes en waarin veel standaard decor opties voorhanden zijn. Denk daarbij onder meer aan 270 graden LED-wall decor waarmee huisstijl en merkidentiteit gecreëerd kan worden.

De vraag naar goede voorzieningen voor het organiseren van een hybride event is momenteel hoog. De coronamaatregelen zijn dan weliswaar flink afgeschaald; dat betekent nog niet dat zakelijk Nederland zich onmiddellijk laat verleiden om standaard voor fysiek bij elkaar komen te kiezen. Bovendien heeft ze geleerd dat in veel gevallen online deelnemen net zo effectief kan zijn.

De inhoud, kwaliteit en aantrekkelijkheid van de livestream die daarbij wordt aangeboden is uiteraard zeer bepalend. Video vormgeving, een aantrekkelijk decor, de juiste technische voorzieningen zoals camera’s en belichting maken het verschil. Met een goede productionele- en regiematige voorbereiding, in combinatie met bediening van de hybride event studio door louter ervaren (live) televisiemakers, doen we er elke keer weer alles aan om voor opdrachtgevers als Flevum een perfecte livestream neer te zetten.

Na afloop van de uitzending met ‘de happy few’ nabordelen? Ook dat kan. In samenwerking met onze vast huis cateraar zorgen we voor de inwendige mens. Op zoek naar een studio voor het organiseren van hybride event? Wil jij een event organiseren op jouw bedrijfslocatie en alle sores van techniek en de livestream uitbesteden aan een ervaren partij? Dat kan. Neem contact met ons op. We inventariseren de wensen en maken op basis daarvan een vrijblijvende offerte.

Wil je meer weten over hoe Flevum jou kan verbinden met andere bedrijven? Kijk dan op de website van Flevum.