WERKPLEKKEN MET FACILITEITEN EN STUDIO’S VOOR COLLEGA (ZZP) IN DE AV/MEDIABRANCHE

Ben jij ZZP-er werkzaam in de media, audiovisuele sector, online marketing of events business? Ben jij op zoek naar een professionele werkplek in hartje Rotterdam? Maak jij voor de uitvoer van jouw opdrachten potentieel gebruik van een studio voor het opnemen video, voice-over of podcast? Besteed jij werk uit aan anderen die iets kunnen dat jij niet kan, zoals bijvoorbeeld camerawerk, videomontage, fotografie, geluid, licht, animaties, redactioneel werk of content creatie voor social media? Of ben jij nou precies heel goed in een van deze zaken en kun jij nog wel wat opdrachten gebruiken vanuit een goed lopend netwerk?

Wij hebben voor jou dé ideale nieuwe werkomgeving voor 2020: kom bij SHH Productions! 

We zitten in ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade op de 26ste etage. Uitzicht gegarandeerd. Hier wordt dagelijks gewerkt aan uiteenlopende content producties voor televisie en online. Waaronder succesvolle televisieprogramma’s zoals ‘Later als ik Groot ben…’ voor RTL4. Een format dat bestaat uit televisie-uitzendingen, een YouTube kanaal, social media en zelfs een live-event. Daarnaast produceren wij corporate video’s variërend van promo’s en how-to video’s tot aan aftermovies en projectvideo’s. We hebben twee studio’s tot onze beschikking. Wij produceren met een vast team van professionals aangevuld met een breed netwerk aan vertrouwde ZZP-ers waar wij zo vaak mee werken dat wij ze gewoon collega’s noemen.

STUDIO 1 – 60m2 – inclusief green screen
STUDIO 2 (Erasmus studio) – 150m2 – met live view op Rotterdam
Redactie en productie SHH Productions
SHH Productions – redactie- en productievloer

Voor 2020 bieden wij wederom plaats aan ZZP-ers die de zolderkamer of een vervallen werkruimte graag verruilen voor een toffe werkplek die tot de verbeelding spreekt. Een klein team (tot 5 personen) is ook welkom. We beiden een omgeving waarin kennis en creativiteit bij elkaar komen en professioneel gewerkt wordt. Een hypermoderne werkomgeving die door haar uitstraling zichzelf ‘verkoopt’ bij potentiële klanten.

Omgeef je met collega’s uit de business waarmee jij business kunt gaan drijven.

Wij bieden jou een werkomgeving onder één dak met collega’s uit de business die jij mogelijk kunt gebruiken voor jouw producties en die op hun beurt mogelijk weer business bij jou kunnen uitbesteden. Ben jij video-editor, animator, videoproducer, redacteur, journalist, social media creator, YouTube specialist, web-developer, online marketeer of event organisator ….dan zijn we met name geïnteresseerd in jou.

Hoe werkt dit?

We rekenen een vast bedrag af voor jouw kant-en-klare werkplek en een aantal basisdiensten zoals een werkplek, stroom en verlichting, Internet (o.b.v. fair use), gedeeld gebruik van een vergaderruimte, nette toiletvoorzieningen, wekelijkse schoonmaak en, niet onbelangrijk….een goede bak koffie voorhanden!

Optioneel kun je gebruik maken van onze faciliteiten en diensten zoals de studio’s, aanwezige opnameapparatuur, camerawerk en videomontage. Evenzo willen we weten wat jij voor onze producties kunt betekenen. Het werk dat wij naar elkaar leveren wordt over en weer verrekend.

Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail met jouw gegevens (CV) en jouw motivatie om in te trekken bij SHH Productions naar:

Marcel van Buren (Producent)
SHH Productions 
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: marcel@studiohogeheren.nl

Leave a Reply