Skip to main content

Overgewicht TV succesvol gelanceerd als eerste gratis online talkshow over obesitas.

 

Overgewicht TV is een serie online uitzendingen over obesitas. Hoe kom je er aan? En hoe kom je er vanaf? Overgewicht.tv kun je gratis en anoniem bekijken door je aan te melden via de website https://www.overgewicht.tv.

Merel van Dorp praat in deze eerste aflevering met Prof. dr. Liesbeth van Rossum over obesitas als ziekte, preventie en behandeling. Met Dr. Erica van de Akker wordt specifiek ingezoomd op overgewicht bij kinderen. Beide experts zijn verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam. Ook zie je in deze aflevering Floor van der Steen. Zij is coach en ervaringsdeskundige. Floor onderging vijf jaar geleden een maagverkleining. In een aantal openhartige gesprekken vertelt zij over hoe het zover kwam, de schaamte en welke keuzes ze nog dagelijks maakt om op het juiste gewicht te blijven.

Overgewicht TV is een initiatief en productie van MEDonline (https://www.medonline.nl).

SHH Productions is technisch producent en realisator van het format. Dit programma is live uitgezonden vanuit multi-cam studio 3 in Dordrecht. Deze studio is gebouwd rondom de technische voorzieningen van voormalig studio 15 van RTL. Deze livestream studio is uitgerust met vier remote camera’s en een LED-wall systeem waarmee virtueel elke gewenst decor gecreĆ«erd kan worden. De studio wordt bediend door een uiterst ervaren crew dat gepokt en gemazeld is in de wereld van live televisie. Ben jij voor jouw merk op zoek naar een ervaren producent en topklasse studio voor een online talkshow, webinar of event? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier op je gemak de eerste uitzending van Overgewicht TV terug.