Radiocommercial voor De Ondernemer

 

In opdracht van De Ondernemer (een uitgave van De Persgroep) produceerden wij een radio commercial. Deze commercial wordt uitgezonden bij onder meer Q-Music en RTV Utrecht. Met deze commercial worden luisteraars geënthousiasmeerd om zich in te schrijven voor Het GroeiCollege.

Deze commercial is tot stand gekomen in samenwerking met SMP Productions, dé makers van onder meer RTL vormgevingsmuziek, en Stemmenbank. SHH Productions, maker van onder meer branded content televisie, VideoMarketing en zakelijke videoproducties werkt nauw samen met deze partijen. “Zeker wanneer er gewerkt moet worden met korte deadlines is het zaak dat creativelingen en realisators elkaar goed verstaan“, zegt Marcel van Buren, producent bij SHH Productions. “Voor deze productie hadden we exact 3 werkdagen nodig om van opdrachtbevestiging tot eindproduct te komen”.

Wat is het GroeiCollege?

Het GroeiCollege is een event dat wordt gepresenteerd door Mathijs Bouwman. Op 16 mei delen Nederlands beroemdste groei-experts van Nyenrode, Erasmus en McKinsey hun inzichten hoe je organisaties sneller, beter en slimmer kunt laten groeien. Het GroeiCollege neemt ondernemer voor 1 dag mee terug in de schoolbanken. In het programma komen wisselende groeiondernemers aan het woord die ‘het’ al hebben meegemaakt.

Beluister hier de commercial:

Meer informatie

Geïnteresseerd in het laten maken van een radiocommercial? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

SHH Productions
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply