Skip to main content

Slimme HBO stagiair met passie voor video gezocht

 

Je kent SHH Productions (Studio Hoge Heren B.V.) wellicht van een aantal bekende televisieformats zoals ‘Later als ik Groot ben’, ‘Ik BBQ voor jou’ en ‘Je gaat het maken’  Je ziet onze programma’s bij zowel RTL4 als SBS6 maar ook online, bijvoorbeeld op YouTube.

Wij zijn een platte, typisch Rotterdamse ‘no non-sense’ organisatie waarin ruimte is voor persoonlijke inbreng en groei.

Formats maken die tot de verbeelding spreken is sinds jaren de kern van ons bestaan. Met de juiste content en uitzendingen op goed presterende momenten is  substantieel ‘onmiddellijk’ bereik te halen via televisie en dus een interessante massa te beïnvloeden. Als productiehuis creëren wij graag maximaal rendement voor onze sponsoren (adverteerders). Dit doen we door niet alleen op televisie als medium te concentreren maar te gaan voor een cross-mediale aanpak. Van sociale media tot websites tot artikelen in (digitale) magazines. Bestaande en nieuwe formats worden steeds vaker louter voor online geproduceerd. Zo releasen we elke twee weken een nieuwe aflevering van ‘Later als ik Groot ben’ op YouTube.

Wij maken branded content. De markt (adverteerders) betalen voor de productie en uitzending hiervan. Voor onze online formats is het zaak om kijkers via het digitale pad te bereiken, te boeien en vast te houden. Een interessant spel waarbij de (technische) mogelijkheden en spelregels (o.a. algoritmen) continue veranderen en je dus regelmatig zult moeten meten en bijstellen om de juiste koers te blijven varen. Het werk houdt dus niet op bij het live zetten van een gemaakte video…maar begint dan feitelijk pas.

Stageplaats (HBO)

Voor ondersteuning van ons video performance team bieden wij een stageplaats aan voor een enthousiaste HBO-er die meer dan gemiddeld belangstelling (en kennis) heeft van zaken als:

  • YouTube kanaal beheer – met name de technische- en analytische kant hiervan. Jij weet welke titels goed scoren, hoe je een optimale omschrijving bij een video schrijft en welke zoekwoorden (tags) voor bereik gaan zorgen, etc. Jij houdt trends in de gaten en bent bekend met tools zoals VidIQ.
  • Promotie van video content – jij weet hoe jij content onder de aandacht van het juiste publiek kunt brengen.
  • Monetization – jij weet hoe er geld verdiend wordt op Internet.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. We zijn niet op zoek naar ‘The Next Harry Mulisch’, maar je bent zeker in staat om onze social media posts te voorzien van spraakmakende en pakkende teksten. Graag zien wij dit tot uiting komen in een creatieve brief.

Tijdens jouw stage of afstuderen ga jij werken aan live producties waarmee we dagelijks duizenden mensen entertainen.

Word jij onze nieuwe stagiair?

Aarzel niet en stuur ons jouw CV met foto naar Marcel van Buren op tv@studiohogeheren.nl.  Wie weet is dit het begin van een mooie ontwikkeling én carrière bij ons. Kandidaten die wij geschikt achten ontvangen van ons een uitnodiging voor een intakegesprek.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV

Gedempte Zalmhaven 617

3011BT Rotterdam

010-4134579

www.shhproductions.nl