SHH Productions biedt stageplaats aan voor stagiair journalistiek / redactiemedewerker

SHH Productions, producent van toonaangevende branded content programma’s voor landelijke televisie, videomarketing en corporate videoproducties uit Rotterdam kan de komende periode wel wat ondersteuning gebruiken op de redactie. We bieden daarom een stageplaats aan voor een leergierige en gedreven student journalistiek (HBO) of redactiemedewerker (MBO). Je bent per direct welkom.

Onder leiding van onze eindredacteur en producer ga jij aan de slag met het plegen van research naar de onderwerpen die wij behandelen in onze formats en producties. Dat varieert van ‘kinderen en hun droombaan’ tot ‘passie voor barbecuen’, zakelijke content en nog veel meer! Jij praat met regie, opdrachtgevers en sponsoren. Jij vertaalt de belangen van diverse partijen en richtlijnen vanuit regie naar interessante scripts en creatieve presentatie-teksten welke de leidraad vormen tijdens opnames. Jij schrijft daarnaast verdiepende content voor onze (programma)websites en bereidt publicaties op social media inhoudelijk voor. Een zeer afwisselende stage waarin jij kennis maakt met diverse onderwerpen en vormen van (video)communicatie. Jij wordt hierin begeleid door professionals uit de wereld van video content productie.

Deze stageplaats zien wij graag ingevuld worden door een enthousiaste een uiterst leergierige student(e). Eentje die er serieus voor gaat en waarvoor niets te veel is. Een student die netjes en geordend is en graag in een dito werkomgeving ervaring wil opdoen. Iemand die uiterst taalvaardig is en in mum van tijd een pakkend script bij elkaar dicht. Een student die een neus heeft voor commercieel (SEO/conversiegericht) schrijven en begrijpt hoe de wereld van Internet en sociale media in elkaar steekt. Onze voorkeur gaat uit naar een student die vanaf september stage gaat lopen en minstens 6 maanden onder de pannen wil zijn bij een bedrijf. Jouw mogelijke stageplaats bevindt zich misschien wel de mooiste werkplek van Nederland: op de Kop van Zuid in gebouw ‘De Rotterdam’, 26 hoog, uitzicht gegarandeerd.

Lijkt het jou tof om mee te mogen werken aan producties die door miljoenen mensen worden bekeken? Stuur dan heel snel jouw CV, foto en motivatie naar ons. Mail ons op tv@studiohogeheren.nl. En wie weet pikken wij jou er wel uit voor het invullen van deze stageplaats.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579

Leave a Reply