Weber nieuwe hoofdsponsor van Ik BBQ voor jou

Weber-Stephen Holland B.V. (bij het grote publiek beter bekend als ‘Weber’) en televisieproducent SHH Productions gaan samenwerken voor het populaire televisieprogramma Ik BBQ voor jou; het programma en YouTube kanaal voor de liefhebber van een culinaire barbecue.

In Ik BBQ voor jou krijgt een kijker de kans om samen met dé grill-meester van Nederland Ralph de Kok een heerlijke barbecue te bereiden voor iemand die het in zijn of haar ogen verdient om in het zonnetje te worden gezet. Het programma staat bol van nuttige tips en heerlijke recepten waarmee de liefhebber vooruit kan.

Producent Marcel van Buren zegt hierover: “Ik vind het een interessante ontwikkeling voor het format dat wij het nieuwe, inmiddels zesde, seizoen mogen invullen met de koploper op de Nederlandse markt. Naast Weber continueren ook andere vaste sponsoren hun plek binnen Ik BBQ voor jou en dat zien wij als een bevestiging op de kwaliteit én het effect van het programma”.

Rianne Vogelzang, Marketing Manager bij Weber voegt hieraan toe: “Televisie is voor ons een belangrijk medium om de doelgroep te bereiken. Je ziet onze producten dan ook in diverse formats voorbij komen. Met Ik BBQ voor jou voegen wij hier een interessante optie om sfeer en beleving bij barbecueën te communiceren aan toe”.

Een nieuwe serie van 8 afleveringen staan gepland voor uitzendingen vanaf medio april 2019. Het format verhuist hierbij van RTL4 naar SBS6.

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma, de mogelijkheden tot adverteren binnen het programma of het aanvragen van een interview kunt u zich wenden tot SHH Productions. Bekijk hier alle branded content televisieprogramma’s en online formats van SHH Productions. Bekijk hier alle producten van Weber.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam | 26ste etage
Wilhelminakade 147
3072 AP  ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply