Sauzenfabrikant Remia viert de ‘Summer of Love’ met creatief videoformat

 

Week 23-2018 staat bij sauzen fabrikant Remia in het teken van de “Summer of Love”. Een social media campagne en videoformat ter promotie van de barbecue sauzen. En wij mochten hiervoor de productie en technische realisatie doen.

In opdracht van social media agent Daily Dialogues produceerden wij een serie korte datingshows. Met deze productie vestigt Remia op een ludieke wijze de aandacht op haar ruime assortiment aan barbecue sauzen. Van maandag t/m vrijdag verschijnt er elke dag een nieuwe aflevering via het Facebook kanaal van Remia. 3 heren gaan de strijd aan voor een date met een vrouwelijke kandidaat. Liefde gaat door de maag en dus baseert zij haar keuze ‘blind’ op basis van het barbecuetalent van de mannen. Het geheel wordt gepresenteerd door een flamboyante en energieke presentator. Met wie zij op date gaat, zien we in de uitzending van donderdag. Op vrijdag horen we of deze date is bevallen en de heer in kwestie naar meer smaakt.

Summer of Love is een branded content videomarketing concept in optima forma. Remia kiest hier bewust voor een combinatie van humor en reality om haar merk kracht bij te zetten. De productie wordt uitgezonden via Facebook; dit stelt het merk in staat om bijvoorbeeld een poll te koppelen aan de uitzendingen van dit videoformat wat zorgt voor engagement en bereik. In “Summer of Love” komen alle succesvolle elementen van videomarketing keurig bij elkaar.

SHH Productions heeft voor deze productie het decor, technische realisatie, montage en vormgeving verzorgd. In slechts vier dagen is een high-level plan omgezet in concrete opnames. Hierin is intensief samengewerkt met partner Daily Dialogues welke de casting van presentator en kandidaten voor haar rekening heeft genomen. Ook zal zij de distributie van deze videocontent productie uitvoeren. Een mooi staaltje samenwerking waarmee maar weer eens is bewezen dat je met een team van creatieve geesten én pragmatische producers in korte tijd een indrukwekkend resultaat kunt neerzetten.

Creatief videoformat

Wil jij ook op een bijzondere manier jouw product of dienst onder de aandacht brengen door middel van een creatief videoformat (videomarketing) en zoek jij hiervoor een ervaren producent van branded content? Neem dan gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

SHH Productions | Studio Hoge Heren BV
Gebouw De Rotterdam
Wilhelminakade 147
3072AP ROTTERDAM
Telefoon: 010-4134579
E-mail: tv@studiohogeheren.nl

Leave a Reply