Skip to main content

Vacature voor Online Marketing manager bij SHH Productions | Studio Hoge Heren

 

Studio Hoge Heren | SHH Productions heeft een vacature voor een gedreven online marketing manager uit (de directe omgeving van) Rotterdam. Een functie voor omstreeks 3 dagen per week. Deels vanuit huis en deels vanaf kantoor.

Over Studio Hoge Heren en SHH Productions

Studio Hoge Heren is de naam van onze fotostudio. Onder deze vlag doen wij fotografie voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Vanuit eigen fotostudio en op locatie. Van portretten en familie fotoshoots tot aan product- en bouwfotografie.

SHH Productions is de contentproductie tak. Wij maken televisieprogramma’s, online formats en zakelijke videoproducties. Programma’s zoals Later als ik Groot ben (YouTube), Ik BBQ voor jou (SBS6) en Je gaat het maken (RTL4) worden bijvoorbeeld door ons gemaakt. Daarnaast helpen wij bedrijven met hun social media, videomarketing en organiseren we events.

Wij zijn een platte, no-nonsense organisatie met een typisch-Rotterdamse ‘can do’ mentaliteit. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. De dingen die we doen, doen we goed en anders niet.

Wat doet een Online Marketing manager bij ons?

Wij opereren enkele websites en social-media kanalen ter promotie van onze eigen business. Fotografie en video. We draaien daarvoor Google-advertenties (tekst en beeld) om nieuwe klanten te winnen (conversie).Ook hebben we websites, socials en YouTube-kanalen die bij onze formats horen. Met die platformen creëren we primair bereik voor de geproduceerde content.

Als Online Marketing manager ga jij je bezighouden met het definiëren, implementeren en optimaliseren van diverse campagnes op beide terreinen. Jij bent onze spin in het digitale web en adviseert het management in de te volgen online koers.

De belangrijkste taken bij deze functie zijn:

  • Online marketingstrategie voortzetten en verbeteren. Google Analytics is je favoriete tool.
  • Search Engine Optimization. Jij kent de meeste trucs.
  • Linkbuilding. Jij weet waar potentiële klanten rondhangen.
  • Google Ads campagnes onderhouden, verbeteren en uitbreiden. Jij weet hoe mensen zoeken.
  • Social media campagnes maken en bewaken. Fb, Insta en LinkedIn ben jij uit en thuis op.
  • Advies over (nieuwe) online marketingmogelijkheden. Jij volgt de trends.

Ben jij naast een enorm analytisch dier ook iemand die zijn hand niet omdraait voor het bijwerken van een pagina in WordPress of WIX? Ben jij ook redactioneel creatief en schud je zo een een blog of social media post uit je mouw? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Wat heeft voor ons de ideale Online Marketing manager allemaal in huis?

Jij hebt bij voorkeur affiniteit met onze wereld: die van fotografie, video en formats. Het lijkt jou tof om direct of indirect betrokken te zijn bij producties die door vele ogen worden gezien. Je bent gepassioneerd over Internet en alle (advertentie)mogelijkheden die het biedt. Jij weet nieuwe ontwikkelingen als eerste en begrijpt het algoritme achter platformen als Google, YouTube en Facebook. De desktop van jouw computer puilt uit van de dashboards. Een dag geen statistieken bestudeerd, is een dag niet geleefd. Van CTR verbeteren en conversie verhogen krijg jij een absolute kick. Jij bent commercieel ingesteld en super resultaat gedreven.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in online marketing management. Je hebt hierbij aantoonbare resultaten behaald. Jij beheerst de Nederlandse taal goed en bent communicatief ingesteld. Jij hebt HBO denk- en werkniveau. Je bent accuraat, zelfstandig en hebt allesbehalve een 9-5 mentaliteit.

Wat zoeken we nadrukkelijk niet?

We willen geen telefoontjes of vrijblijvende offertes ontvangen van online marketingbureaus. Die moeten de aandacht verdelen over meerdere accounts. Wij zoeken dedication. We zijn ook niet geïnteresseerd in personen die, naast online marketing werk, zich ook in de markt aanbieden voor web-development projecten.

Wat bieden wij jou?

Jezelf kunnen ontplooien in een professioneel team van HBO-professionals in de dynamische mediawereld. Deze functie is initieel voor 3 dagen per week. Flexibel contract. Bij gebleken geschiktheid, aantoonbare resultaten en brede inzetbaarheid wordt een andere vorm vanzelf bespreekbaar.

Ben jij de Online Marketing manager die we zoeken?

Stuur ons dan snel jouw motivatiebrief, CV en al die andere zaken waarmee je jij jezelf graag aan ons presenteert en wie weet zitten wij snel samen aan de koffie. Stuur jouw input naar Marcel van Buren op tv@studiohogeheren.nl.